SPAZ Poděbrady SPAZ Poděbrady SPAZ Poděbrady SPAZ Poděbrady SPAZ Poděbrady SPAZ Poděbrady

Kronika

Výroční členská schůze Spolku pro aktivní život v Poděbradech

Ve čtvrtek 9. února 2017 se ve 13,00 hodin uskutečnila výroční členská schůze. Zúčastnilo se více než sedmdesát členů a jako host, delegovaný Městským úřadem v Poděbradech, Mgr. Jaromír Novák.

Schůzi zahájila paní Eva Kárníková přivítáním přítomných a seznámením s programem. Ve svižném tempu jsme se dozvěděli, jak spolek za uplynulý rok hospodařil. Zprávu podala ing. Ševčíková. Za kontrolní komisi shrnul výsledky šetření ing. Vurm. Obsáhlou zprávu o činnosti přednesl předseda Spolku ing. Pavel Kárník. Zmínil se o všech akcích, které během roku proběhly: z oblasti kultury /návštěvy divadel/, turistiky / třídenní a jednodenní výlety/, vzdělávání / přednášky, exkurze/, sportovní / testy zdatnosti, kemp/. Nastínil i program na letošní rok.
Po přestávce, která byla využita k občerstvení, se pokračovalo volbou nových členů výboru. Navržení členové ing. Jaroslav Němec a Bc. Sylva Polnická nominaci přijali a jednohlasně byli zvoleni. Následně dostal slovo Mgr. Novák. Vyjádřil překvapení nad bohatou a pestrou činností Spolku. Členům popřál do dalších aktivit hodně zdraví a elánu. Na závěr proběhla živá diskuse.

10. února 2017

Sylva Polnická, 15. 2. 2017 (upraveno), 14 čtenářů
Nejnovější komentáře




Odpověď prosím zadejte číslem.

Přidat komentář

K tomuto článku dosud nikdo nenapsal žádný komentář.

Novinky

Náhodné fotky

Baba (Komentovaná vycházka)

Plevel (Římská cesta do Santiaga de Compostela na dvakrát)

Mapa (VÝLET DO ŽLEB A RONOVA NAD DOUBRAVOU)

 

Počet návštěv: 36 478