SPAZ Poděbrady SPAZ Poděbrady SPAZ Poděbrady SPAZ Poděbrady SPAZ Poděbrady SPAZ Poděbrady

Kronika

Střípky z kultury

Začátek října proběhl ve znamení pěkných kulturních zážitků.

Ředitel Hálkova městského divadla v Nymburce J. Kříž nám poskytl zvýhodněné vstupenky na natáčení zábavného pořadu Kabaret televize Barrandov a divadelního představení Každému jeho psychoterapeuta. Třetího a čtvrtého října se třicítka našich členů podílela / hlavně bouřlivým potleskem/ na zdárném průběhu Kabaretu. Na jevišti se předvedla plejáda tanečníků, artistů, zpěváků, hudebníků a nechybělo ani mluvené slovo. Viděli jsme a slyšeli např. Vladimíra Hrona, Markétu Konvičkovou, Jana Bendiga, Petra Bendeho, Petra Jabloňského, Kapelu Šlapeto, Bohuše Matuše a řadu dalších.
Ve středu 11. října jsme shlédli divadelní představení Každému jeho psychoterapeuta, na kterém se podíleli pražští i nymburští herci pod režijní taktovkou J. Kříže. Komedie, která se odehrávala v psychoterapeutické ordinaci, vyvolávala salvy smíchu díky výborným výkonům herců Braňa Poláka, Evy Decastelo, Barbory Mottlové a V. Upíra Krejčího, kterým sekundovali nymburáci Pavel Procházka a Lukáš Toman Paclt.
12. 10. 2017 S. Polnická

Sylva Polnická, 13. 10. 2017 (upraveno), 13 čtenářů
Nejnovější komentáře




Odpověď prosím zadejte číslem.

Přidat komentář

K tomuto článku dosud nikdo nenapsal žádný komentář.

Novinky

Náhodné fotky

Spisovatel Řehounek na vývědách (Článek od uživatele Jan Řehounek Miloš Hoznauer si při besedě zopakoval kantorskou profesi)

Vzhůru je Krudumu (Karlovarsko)

Vltava v mlhovém oparu (Komentovaná vycházka)

 

Počet návštěv: 36 477