SPAZ Poděbrady SPAZ Poděbrady SPAZ Poděbrady SPAZ Poděbrady SPAZ Poděbrady SPAZ Poděbrady

Kronika

Výroční členská schůze

Ve čtvrtek 8. února 2018 se sešli členové Spolku na výroční členské schůzi. Pozvání přijal také starosta Poděbrad dr. L. Langr a ředitel Domova seniorů Mgr. J. Novák.

Celá schůze probíhala v pracovním duchu. Nejprve se odhlasoval program schůze a zvolili se členové pracovních komisí. Následovaly jednotlivé body programu. Např. Zpráva o činnosti za rok 2017, přednesl ji předseda P. Kárník, následně Zpráva o hospodaření - J. Ševčíková, Zpráva revizní komise - J. Wurm. Následovaly návrh činnosti na rok 2018, návrh hospodaření na rok 2018. Potom dostali prostor hosté. Oba shodně pochválili naši činnost a informovali o kulturním dění, které čeká Poděbrady v tomto roce. Během přestávky se všichni náležitě občerstvili, aby získali síly pro diskusi. Pan J. Richter nás naladil na psychomotorický kemp, který se uskuteční v září, paní Mollová upozornila na nutnost zaplacení příspěvků do konce března, paní Svobodová dala náměty na přednášky v půběhu roku a paní Pichlová pozvala zájemce na bowling 28. února. Po té došlo k přečtení a odsouhlasení Usnesení a závěrečné slovo patřilo opět předsedovi.

Pohled do sálu
 
Přededa při projevu
 
Projev starosty
 
Občerstveni
 
Sylva Polnická, 18. 2. 2018 (upraveno), 25 čtenářů
Nejnovější komentáře




Odpověď prosím zadejte číslem.

Přidat komentář

K tomuto článku dosud nikdo nenapsal žádný komentář.

Novinky

Náhodné fotky

Nad dokumentem (Socha Krále Jiřího z Poděbrad a její gruntovní oprava)

Studentky s panem profesorem (Článek od uživatele Jan Řehounek Miloš Hoznauer si při besedě zopakoval kantorskou profesi)

Před zahájením výcviku (AKČNÍ VÝPRAVA NA PODĚBRADSKÝ GOLF z 13. září 2018)

 

Počet návštěv: 36 478